Kjønn mover

Hvorda skjede..

Hvorfor får man kviser på ryggen oslo

hvorfor får man kviser på ryggen oslo

Ja, det er vanlig både for jenter og gutter å få kviser på øvre del av overkroppen, inkludert ryggen og nakken. Ett av disse er å bruke tannkrem som punktbehandling mot kvisene, og la det sitte på i et par timer. Det vil si at den er fylt med gult puss. Det er vanligere med kviser i voksen alder hos kvinner enn menn, sier Turid Thune, seksjonsoverlege ved hudavdelingen på Haukeland universitetssykehus. Disse har god effekt hos de fleste med akne. Mest brukt er kremer med A-vitamin, og bakteriehemmende virkestoffer. Kviser i tenårene er kjipt nok. Utviklingen innen medisin går raskt, og informasjonen kan derfor være foreldet. Det er ikke helt uvanlig å bare få dem på ryggen. hvorfor får man kviser på ryggen oslo hvorfor får man kviser på ryggen oslo

Hvorfor får man kviser på ryggen oslo - Kviser

Symptomene og alvorlighetsgraden varierer fra person til person. Gode råd, ikke plukk eller klem på kvisene, da dette kan forverre plagene og gi arr. Hormonubalanse er den viktigste årsaken til akne. Kviser regnes som en hudsykdom, men kan også oppleves som et kosmetisk problem for mange. Hver dag har jeg pasienter over 40 år som er plaget av kviser, sier hudlege Jon Langeland ved Hudklinikken i Oslo til NRK. Det tar ofte litt tid før man ser resultater, og det vil som regel ta 6-8 uker før effekten kommer. Det er ofte en høy terskel for voksne å gå til legen på grunn av kviser. Dette er betennelse og infeksjon i hårsekkene.

Hvorfor får man kviser på ryggen oslo - Kviser på ryggen

Da skal lege kontaktes, forklarer Turid Thune. Dette er en dusjgele som tørker ut huden og dreper bakterier som trives i talg. . Ved mer utbredte plager kombineres lokalbehandlingen med tetracyclin-tabletter, forteller Guldbakke. Disse preparatene har forskjellige virkestoffer, og virker mot ulike typer akne. Akne kan bli verre om sommeren med varme og svetting. Hvilket preparat som passer best til deg vil legen din avgjøre. Et usunt kosthold kan gjøre huden mer sensitiv for hormonet testosteron, som er hovedårsaken til dannelsen av kviser. Behandling av kviser på ryggen, på apoteket kan du få kjøpt reseptfri lokalbehandling som inneholder benzoylperoksid (.

0 Svar till “Hvorfor får man kviser på ryggen oslo”

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *