Kjønn mover

Hvorda skjede..

Thai massasje haugesund sarpsborg thai

thai massasje haugesund sarpsborg thai

Men dette var et større problem for en del år tilbake. Etter varsel om pålegg, ble det. Det gjorde godt for en sliten kropp. Lokalene hadde heller ikke nødutgang. Påleggene ble tydeligvis for mange. Før jeg skal komme igjen. Mars, en mandag kveld, kom en seniorinspektør fra Arbeidstilsynet samt flere polititjenestemenn på en uanmeldt inspeksjon til massasjeklinikken Thai Aroma. Ingen tolk tilstede, det står ikke noe i rapporten om at det ble tilbudt hjelp av tolk, selv om det ut fra rapporten kan virke som om kommunikasjonen ikke har vært klar og tydelig. De fleste thaimassører ønsker å være seriøse, sier Skifjeld til Thailands Tidende.

Smil Thai massasje: Thai massasje haugesund sarpsborg thai

Tilfeller av slike lovbrudd har blitt avdekket, men synes å være et fåtall., thaimassasje i Norge. Ønsker ikke å uttale seg, thailands Tidende har hatt kontakt med den thailandske kvinnen som startet Thai Aroma. I ulike nyhetssaker det siste året skinner det tydelig gjennom at tilsynene gjerne skyldes generell mistanke om salg av seksuelle tjenester og ansatte uten arbeids- og/eller oppholdstillatelse. Myndighetene tror tydeligvis at alle i vår bransje driver ulovlig, og pålegger dem det ene etter det andre. Skifjeld sier at thaimassasje er blitt veldig populært og stadig flere starter opp. En kopi av kurs eller kompetansebevis som anga innhold og omfang av opplæringen måtte også fremlegges innen. See More, july 2, 2016, see All, see More. thai massasje haugesund sarpsborg thai

Videos

Cumslut Roommate Wants A Morning Fuck Creampie - Sweet Bunny. Ifølge Skifjeld er godkjente massører heller ikke pålagt å føre personallister. Stengt 31 des. Thaimassører i Norge føler seg mistenkeliggjort og overkjørt av myndighetene. Oppimot femti norske thaimassasjeinstitutter har det siste året hatt besøk av Arbeidstilsynet og Politiet. 82 people like this 86 people follow this, skåre gata 177 (4,035.82 mi haugesund, Norway 5525. Dette er noe av det Arbeidstilsynet på feilaktig grunnlag har krevd av mange klinikker. Arbeidstilsynet vurderte at behandlingsbenkene ikke kunne anses som akseptabelt arbeidsutstyr, ut fra kra om thai massasje haugesund sarpsborg thai ergonomisk forsvarlige forhold for ansatte som arbeider med massasje. People, related Pages, haugesund, Norway, medical Health, thai Massasje1. Thai Aroma ble også pålagt å betalt overtidstillegg på minst 40 prosent. Tiltak skulle utarbeides i samarbeid med verneombud. Mars hadde stengt butikken og nedlagt all drift da leiekontrakten var utløpt. Etter tilsynet ble det gitt skriftlig varsel om pålegg. Femti massasjeinstitutter har hatt besøk av myndigheter det siste året, opplyser Forening for Thaimassører i Norge.

0 Svar till “Thai massasje haugesund sarpsborg thai”

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *