Kjønn mover

Hvorda skjede..

Brasiliansk voksing oslo menn sex larvik

Blir det ikke lettere å få infeksjoner om man tar bort alt? Det eneste stedet på kvinnekroppen nordiske menn mener det er greit å ha hår, er på armene. Det setter norske kvinner pris på, ifølge undersøkelsen. Les også: Sesongens store strandguide, voks og høvel. Populært med voksing til tross - eksperter strides om intimbarbering, og da særlig blant unge jenter. Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Ikke hårete rygger, norske kvinner liker sin mann med hår. Nå gjør hun og kollegene mer enn 1500 slike voksinger hver måned i sommerhalvåret. Hårene under og bak mister man ikke permanent.

Videos

Voks, HÅR: Brasiliansk voksing oslo menn sex larvik

Mai 2012, jeg brenner for brasiliansk voksing!  Har du barbert deg, anbefaler vi deg at du venter i 14 dager, før du kommer og vokser deg. Høgås forteller at dette også er på vikende front. Derfor er det mange kvinner som går og vokser seg hver fjerde uke. Fotograf Ashlee Wells Jackson vil at mødre heller skal være stolte og laget et bildegalleri av mødre i alle fasonger. Mer eller mindre alle nordiske kvinner i undersøkelsen fjerner noe eller mye hår på kroppen. Hvor vi bruker kun trespatler, som blir kastet for hver gang. Ifølge undersøkelsen oppgir fire av ti menn at de aldri fjerner kroppshår. Brazilian har blitt et hverdagsord her hjemme. Hvor mye kvinnene vokser bort varierer.

Brasiliansk voksing, beauty: Brasiliansk voksing oslo menn sex larvik

Jeg kan godt forstå at menn synes det er godt å. Halvparten av alle nordiske kvinner sier de fjerner mer kroppshår på sommeren enn ellers på året. Kvinnene vasker seg selv med varmt vann og ligger på rene håndklær under voksingen. Dette fordi at porene er åpne, og det kan da komme bakterier inn i porene. Med voksing er man helt hårfri de to første ukene. Kvinnene sier de har færre infeksjoner. Det kan også være lurt å ikke ha på seg for ettersittende tøy, dette gjelder også ved voks generelt. Da må de være ca 0,5 cm for å få fjerne de med voks. Mindre hår gir mindre lukt, høgås forteller at fjerning av hårene også gir mindre lukt fra kjønnsorganet. Gravide bør ikke være intimbarbert, flere og flere tar bort mer hår.

0 Svar till “Brasiliansk voksing oslo menn sex larvik”

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *