Kjønn mover

Hvorda skjede..

Naking jenter ting å gjøre når man er syk

Ta noen halstabletter også. Legg deg i senga og kos deg med bøkene. Tekst og foto: Bjørnar Eidsmo, om status er høy feber og at du ser dobbelt er det så klart best å ta det rolig hjemme. . Det var pappa som ga meg ideen til dette blogginnlegget, så jeg tenkte jeg skulle benytte anledningen til å skrive det. Om du ikke har prøvd, geocaching før er tiden inne. Dra til sjøen og ta med en god bok Å være ved sjøen og høre bølgene slå er alltid fint. Nå har jeg nettopp stått opp eller flyttet meg til stua der jeg ligger på sofaen og ser på at Guro lager mat. Google Maps viser vei. Med appen lastet ned på mobilen kan du søke etter millioner av skjulte "skatter" over hele verden.

14 ting å: Naking jenter ting å gjøre når man er syk

Det er egentlig ikke et problem sånn sett, for det beste når man er syk er jo å sove, men problemet er at jeg fikk ikke med meg slutten av noen av videoene jeg prøvde å. Finn igjen en tegneseriefavoritt. Prøv å lær deg et kult triks på trampolina. Planlegg og lag lister for forskjellige ting, perfekt å gjøre i senga. Finn fram masse deilige såper og ta deg et langt og godt bad. Kanskje du kjenner noen som har det også? Kjør på med masse søvn.

Ting: Naking jenter ting å gjøre når man er syk

Så en bok er bra. Bli med på verdens største skattejakt eller ta deg en vaffel. Du er lei tv-skjermen og har nok overskudd til at du har lyst å finne på noe. Den kan være tricky å unngå på 20-bussen og sammen med barn. Hva gjør du når du er syk? Ikke drikk av andres flasker. Derfor blir Netflix løsningen for meg. Lag te med ingefær, sitron, hvitløk og honning og håp at det hjelper. Om du vil utforske sunne retter anbefaler jeg nettsiden til min søster som er ernæringsfysiolog. Grunnen var at fortet ble et forhandlingskort da Norge skulle frigis fra Sverige.

7: Naking jenter ting å gjøre når man er syk

Han forstod naturlig nok ikke hva jeg gjorde der. Gå en tur, frisk luft gjør seg alltid. Her har jeg tydeligvis gått glipp av mye moro. Rydde i skapet på badet på jakt etter smertestillende: Hvorfor har det seg sånn at når jeg ikke trenger de, finner jeg pillene overalt, men så fort jeg skal ta en, er alle vekk? Fant de til slutt utrolig nok lå de akkurat der de skal ligge.

0 Svar till “Naking jenter ting å gjøre når man er syk”

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *